Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    1/ Старичко е.

2/ Прекалено грозничко е в сравнение с Крома FL или Добло след 2010.

3/ Бъгаво е.
    Бъгаво в смисъл?

Comment

• В смисъл, че всичко де е електроника се обажда.
      По-малко се обаждат тия след 2005г.
      Всичко за стило във фиат форума може да прочетеш.
      ex - 147 16v multijet

Comment

• Чак пък да е бъгаво, моето е на 422000км и ония ден светна изгоряла подгряваща свещ...друго няма, аз лично съм и навъртял 74000км.
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
          Чак пък да е бъгаво, моето е на 422000км и ония ден светна изгоряла подгряваща свещ...друго няма, аз лично съм и навъртял 74000км.
          И аз само хубави работи съм чел

Comment

• Баща ми кара стило комби, вече 50к нищо не се е обаждало.
            156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщение
              Баща ми кара стило комби, вече 50к нищо не се е обаждало.
              Такова ще търся и аз другия месец

Comment

• Гледай да е по VIN минимум 1 Януари 2003г. един дерт по-малко ще имаш.
                ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                  Гледай да е по VIN минимум 1 Януари 2003г. един дерт по-малко ще имаш.
                  Мерси за съвет, гледам да е 2004 или след, ама още ги нямам парите и само ги гледам като събера ще почна да дебна за нещо хубаво

Comment

• Алфа Мераклия

Имам нужда от съвет и се надявам да не отнеса много критика
                    Трябва да си купя кола. Гледам в нета какво ли не и почти не виждам нищо което да ми харесва колкото 156 цата. Особено като се има предвид ценовите равнища и факта, че мисля да отделя около 2000лв. Знам че за тези пари няма да взема кола чудо, но все пак. Виждам оферти за 1800 с газ или 1900 jtd и инфо за сменени една торба неща по колата. Проблема ми е че нищо не разбирам. Откровенно казано търся кола, която като седна вътре да ми харесва точно като тази, но пък съм малко небрежен в поддръжката. Дали това е колата за мен?

ето и 1/2 линка от мобилето.
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7rnvk5
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=7rnvk5
                    или пък :http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=7rnvk5

Предварително благодаря.

Comment

• Дизела го гледах на живо и си е старт от скрапа.. За другите не знам. Но знам, че ако си мераклия за Алфа трябва да е запазена.. иначе оставаш разочарован от марката.
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Първоначално публикувано от iliavitanov Покажи съобщение
                        но пък съм малко небрежен в поддръжката. Дали това е колата за мен?
                        Твърдо НЕ.
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• дизеловата е с налюпен лак навсякъде съединителя буксува и тропат горните носачи гледах я преди месец иначе двигателя работи добре

Comment

• @ iliavitanov

Като отидеш на хранителния магазин само най-евтиното ли гледаш да си купиш?
                            Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Евтино - хубаво няма ! ... аз това знам. Минах по този път заради ограничените финанси и се почна с обичайните неща като дебитомер, ламбда сонда, данчици, свещи и тн., но аз това си го знаех, че трябва да набия още пари за да стане кола. И все пак като се сетя, че за тия пари щях да карам някой VW (нищо против марката) от 92г. съм щастлив от избора си, въпреки че постоянно мисля какво да дооправя в нея
                              "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                              Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Първоначално публикувано от iliavitanov Покажи съобщение
                                Имам нужда от съвет и се надявам да не отнеса много критика
                                Трябва да си купя кола. Гледам в нета какво ли не и почти не виждам нищо което да ми харесва колкото 156 цата. Особено като се има предвид ценовите равнища и факта, че мисля да отделя около 2000лв. Знам че за тези пари няма да взема кола чудо, но все пак. Виждам оферти за 1800 с газ или 1900 jtd и инфо за сменени една торба неща по колата. Проблема ми е че нищо не разбирам. Откровенно казано търся кола, която като седна вътре да ми харесва точно като тази, но пък съм малко небрежен в поддръжката. Дали това е колата за мен?

ето и 1/2 линка от мобилето.
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=7rnvk5
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=7rnvk5
                                или пък :http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=7rnvk5

Предварително благодаря.
                                За тия пари по-добре си вземи някоя що-годе читава 145/6.
                                Тия барутници, където си ги показал и още толкова да налееш в тях няма да станат кола.
                                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                                X